Jázminbaba 2010.07.29. 20:33

justbecause

Tiszta őrült vagyok. Kábé... egyik percben; Faszom, nem megyek bulizni, mert szarok az egészre. A köviben meg; Jee, Buliiizni akarok, most!! Komolyan mondom, már magamon se bírok kiigazódni, saját magamon. Most mondjuk pont abban a fázisban vagyok, hogy Dokk Beach nélkül meghalok. Szal, muszáj menni. Csak mikor?? És kivel??? Csak mennék, meg jönnék. Ennyike. :) Kajakra. :) De tényleg. :)

De most tényleg, én igazán nem kérek sokat. Csak egyetlen1 szabad éjszakát, még csak azt se, hogy eljöjjön az a személy, akiről nem veszek tudomást perpillanat. Olyan szupcsi lenne. :P De sajna, most ezt dobta a gép. Majd ha elkezdődik a suli, akkor lesz ami leköt, szal szerintem nem nagyon lesznek ilyen jellegű problémáim. :) Ja, és keményen elhatároztam, hogy VELE nem fogok foglalkozni. Azaz, ugyanúgy teszek, mint eddig. XD De még csak gondolni se fogok rá. Higyje csak azt, hogy szarok a fejére, ami igaz is. Ő egyszerűen nem elég jó hozzám. Nem akarom, hogy történjen köztünk valami komoly. Egy más tipusú srácnak tartogatom magam. xD Pesze, most ezt mondom, aztán meg lehet, hogy valami partyn fogom először. Ki tudja, benne van a pakliban. Nem mondom, hogy örülnék neki, de ez van. Ha ennek kell történni, ha csalódnom kell, ha szar kell, hogy legyen, akkor nem fogok menekülni a sorsom elől.

A bejegyzés trackback címe:

https://jasminbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr472185692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása