Cuz baby when you're with me
It's like an angel came by, and took my to heaven
(It's like you took me to heaven girl)
Cuz when I stare in your eyes
It couldnt be better
(I don't want you to go oh no sooo)

So let the music it blast
We gon' do our dance
Praise the doubters on
They don't matter at all
Cuz this lifes to long
And this love's to strong
So baby know for sho'
That I'll never let you go
 

Ismerős érzés. Azt se tudom, hogy hol áll a fejem, hogy mi akarok, vagy, hogy egyáltalán mit kéne akarnom. Ami lehet, hogy nem is egyenlő azzal, hogy mi jó nekem.

Nem, azt kétségkívül tudom, hogy mit szeretnék, hogy mire vágyom. Énekesi karrierre. Az jó lenne, ha azt megkapnám, semmit mást nem kérnék többé.

Persze ez nem oldaná meg a mostani problémáimat, de az érzéseket most lezárom magamban, nem akarok többet rájuk gondolni. Olyan rohadt egy hely ez a Föld!! Minek kellenek érzések. Annyival egyszerűbb lenne. Nem kell nekem szerelem, bárcsak ne éreznék soha, semmit, és akkor soha senki nem bánthatna.

Pedig tudom, hogy ez érzelmek fontosak, szerelem, szeretet, a sajnálat, vagy amit akkor érzünk, amikor meghal valamelyik ismerősünk, a kimondhatatlan fájdalom, a féltékenység; pontosan tudom, hogy mind fontosak, de ezek taszítják sírba az embert. Szóval, köszönöm, én nem kérek belőlük.

Csak tudnám, hogy fogom leélni az életemet anélkül, hogy valaha is szerelmes lennék. Az mondjuk elég szar lenne... :D

A bejegyzés trackback címe:

https://jasminbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr81946907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása