Jázminbaba 2010.07.21. 08:41

vááá

Annyira nincsen kedvem most elmenni. Habár, legalább telik az idő a buliig. :) Meg a tegnapi nap nem csináltam semmi izgit, és olyan unalmas volt. :S:( A mai napon majd busszal megyünk, múltkor vonattal mentünk, és bedöglött a légkondi, úgyhogy fantasztikus volt az idő. Habár, szerintem azért annyira nem volt tragikus, de körülöttem mindenki ott hisztériázott...

A buliba nem fogok táskát vinni, mert teljesen fölösleges. Azt mondta az angoltanárom, akivel gyakran beszélgetünk erről, hogy nem lehet sehova lerakni, úgyhogy fölesleges. Semmi kedvem egész este cipelni, ahhoz meg pláne nincs kedvem, hogy minden másodpercet azzal töltsek, hogy figyeljem, nehogy ellopjanak valamit belőle. Najó, tényleg le kéne kattannom erről a buli-témáról. De mostmár komolyan. Csakhogy semmi izgis nem történikm amiről írhatnék, vagyis, inkább semmi, ami ennyire érdekel.

A neon.hu-ne széttörtem egy szerencsesütit, erre mi jött ki: Ne feledd, az igazság mindig kiderül. Haj... fantasztikus jóslat... ez most kellett. Ez a buli nem derülhet ki. Nem!! És nem is fog. Mert ismerek valakit, aki meg tudja akadályozni, és meg is fogja. Remélem. Könyörgöm neki. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jasminbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr902165372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása