Jázminbaba 2010.05.02. 22:45

V.2

Nah... holnap megyünk osztálykirádulni. Csodálatos... :S Már nem mintha ne szeretném az osztályomat, de most egyszerűen nincs hangulatom semmihez, úgyhogy kicsit nehezen lehetne mostanság feldobni. Eszterbomba megyünk, 2 napra. Egy ilyen cigizős, drogozós bagázzsal külön élvezet lesz. De legalább elmarad a zongorám.


Tegnap este felhívott a legjobb barátnőm, és nagyon sírt. Azt mondta, összeveszett az anyukájával, és nem bír otthon maradni, úgyhogy végül átjött, és itt aludt. Szegénykém szülei nemrég váltak el, de nem ez volt az egyetlen, ami miatt kivolt. Egy srác nemrégiben megfenyegette, hogy meg fogja ölni. De az alak nem volt 100as, tényleg volt valami pszihés gondja. Pedig régen még barátok voltak, aztán meg a barátnőm nem akart járni a sráccal, csak a barátja szeretett volna lenni. Szóval, napjában hússzor hivogatta, meg vagy 5 üzit küldött, hogy ki fogja nyírni. Úgyhogy a barátnőmék nem tehettek mást, feljelentették a sráct, akit 6 rendőr vitt el a suliból. Ha velem ilyesmi történne, nem is tudom, mit tennék. Teljese bepánikolnék, és ki se mozdulnék itthonról.

Nah, asszem most megyek aludni, de még ahhoz sincs kedvem. beeee

A bejegyzés trackback címe:

https://jasminbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr611969870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása